Rólunk

Levesszük a válláról a munkaügyi feladatokat

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2008 végén alakult két sikeres humán szakértői vállalkozás egybeolvasztásával. Mára a csapat 20 főssé bővült; kollégáink mindegyike több évtizedes tapasztalattal áll partnereink rendelkezésére HR területen.

Megtaláljuk az egyensúlyt 

HR-szolgáltatásokkal foglalkozunk; legfőbb tevékenységünk a HR-outsourcing, melynek keretében szakértő munkatársaink átvállalják a cégektől a HR-feladatokat, így azoknak nem kell saját HR-munkatársat foglalkoztatniuk, amivel rengeteg költséget megtakaríthatnak, hiszen nem szembesülnek a munkabér jelentette többletköltségekkel.

A HR-es kolléga akár a helyszínen is elláthatja feladatait, így jelentősen egyszerűbb a kapcsolattartás, illetve igazi csapatként dolgozhatnak együtt a többiekkel.

Helyettesítjük a hiányzó kollégákat

A másik specialitásunk a bérügyviteli outsourcing, melynek keretében TB-ügyintézést, bérszámfejtést és a cafeteria-rendszer kezelését is vállaljuk, szintén távolról. Az interim- és projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében pedig vállaljuk a hiányzó (beteg, szabadságon lévő, felmondott) kollégák helyettesítését rövidebb vagy akár hosszabb távon.

Az egész országból várjuk ügyfeleink megkeresését

Cégünk székhelye Tiszaújvárosban található, de az egész ország területéről vállalunk megbízásokat.

Kizárólag jogtiszta szoftvereket használunk

Tisztában vagyunk vele, hogy egy HR-es vagy épp egy bérszámfejtő munkatárs kiválasztásánál mennyire fontos a bizalom: szolgáltatásunk biztosításához kizárólag megbízható, professzionális minőségű és jogtiszta szoftvereket használunk, az ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint felépülő minőségirányítási rendszert működtetünk; folyamatos képzéssel biztosítjuk szakembereink naprakész tudását.

Adja át nekünk nemszeretem feladatait!

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy cégénél a költséghatékonyság és a jogszabályok maradéktalan betartása remekül megfér egymás mellett. Ha szeretné másnak átadni a vállára nehezedő munkaügyi, bérszámfejtési, TB-ügyintézési és hasonló feladatokat, és azzal foglalkozni, amihez valóban ért, és amit szeret, ezért egy profi, tapasztalt és megbízható szakembergárdát keres; böngéssze át szolgáltatásainkat, és válassza ki, mire van szüksége!

Partnereink

Cégünk tevékenységének 2008-as megkezdése óta az intenzív piacépítésnek köszönhetően több, mint 5000 főt támogat szolgáltatásaival. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan neves és ismert cégek választottak eddig bennünket, mint például az IKEA, az Intercontinentál Szálloda,  vagy a Valeo Kft. Az alábbiakban olvashatja partnereink véleményét cégünkről és szolgáltatásainkról. Korábbi ügyfeleink tapasztalatai alapján meggyőződhet arról, hogy valóban jó kezekbe adja cége munkaügyi és bérszámfejtési feladatait, ha minket választ.

Dobos László vezérigazgató, Columbian Tiszai Koromgyártó Kft.

„Az ALFA-HUMAN Kft.-vel 2009 tavasza óta dolgozunk együtt bér- és tb számfejtés, cafeteria ügyintézés kapcsán. Mit emelnék ki a munkájukkal kapcsolatban? Talán azt, hogy mindig tudunk hozzájuk fordulni szakmai kérdésekben. Folyamatos a rendelkezésre állásuk, több gyakorlott szakemberrel dolgoznak, így mindig gyorsan megoldják még a fogós problémákat is.”

Nyéki Szilvia, Bernstein Kft. HR vezető

"Én azért szeretek az ALFA-HUMÁNNAL együtt dolgozni, mert naprakész tudásukkal, rugalmas és kooperatív hozzáállásukkal minden operatív működéssel kapcsolatos feladatban számíthatok rájuk, de a stratégiai HR-ben is sokat segítettek már. Nálunk ők bérszámfejtenek, munkaügyi és HR tanácsadással, coachinggal vannak jelen. Munkatársaik hiteles, gyakorlati szakemberek, ennek ellenére díjszabásuk - amely minden esetben pontos igényfelmérés alapján történik - még egy kisebb méretű cég költségvetésébe is belefér."

 

Széchenyi 2020