HR tanácsadás

HR-tanácsadói szolgáltatások

Célunk, hogy megbízóink részére minél teljesebb szolgáltatási portfóliót nyújthassunk és független tanácsadással szolgáljuk üzleti érdekeiket.

HR-Tanácsadás HR-Tanácsadás

Növelje munkatársai hatékonyságát – fizetésemelés nélkül

Talán nem is gondolná, de az anyagiakon kívül számtalan dolog létezik, amellyel növelheti munkatársai hatékonyságát – akár még tartósabban is, mint pénzzel.

Ha sikerül elérnie, hogy a kollégák valóban szeressenek önnél dolgozni, nem kell attól félnie, hogy egyszer váratlanul felmondanak.

A fluktuáció csökkentésével pedig sokkal kevesebb ideig áll a munka, és az új kolléga felvétele körüli bosszúságokkal is ritkábban szembesül.

Optimalizáljuk a munkatársak költségeit

Cégünk számtalan olyan szolgáltatást kínál, melyek segítségével egyszerre optimalizálhatja a munkatársak költségeit, motiválhatja őket, és igazi szakértő csapatot állíthat össze cégében, melynek köszönhetően egyre több ügyfél választja majd önt a konkurencia helyett.

Megtanítjuk, hogyan növelje a dolgozók munkakedvét

Segítünk a humán rendszerek, a teljesítmény-menedzsment, az oktatási és a kompenzációs rendszerek kialakításában és működtetésében, megtanítjuk arra, hogyan növelje a kollégák munkakedvét tevékenységük folyamatos értékelésével, munkaügyi és humán tanácsadást nyújtunk, illetve szervezet és folyamatalapú auditot is végzünk.

Megtaláljuk önnek az ideális munkavállalókat

A megfelelő munkatárs kiválasztásának feladatát szintén átadhatja nekünk: felkutatjuk a potenciális jelölteket, kiválogatjuk közülük a legjobbakat, így önnek már csak a valóban alkalmas jelentkezőkkel kell találkoznia, amivel rengeteg időt spórolhat, így több marad cégvezetői feladataira.

Helyettes szakértőink jóvoltából egy percre sem áll le a munka

Interim- és projektmenedzsment szolgáltatásunknak köszönhetően cégében akkor sem áll le a munka, ha valamelyik kolléga felmond, megbetegszik vagy szabadságra megy: szakértő munkatársaink ideális helyettese lesznek rövidebb vagy akár hosszabb időre is.

Így addig sem veszít időt, amíg a dolgozó ismét munkába tud állni, illetve nem kell alkalmazottat felvennie egy idényjellegű feladatra.

Széchenyi 2020